HUNDPENSIONAT

PENSIONATET ÄR ÖPPET

VÄLKOMNA ATT BOKA PLATS TILL ERA FYRBENTA VÄNNER HOS OSS <3

PENSIONAT

Här på Aqua Seer's Hund Center erbjuder vi det lilla pensionatet där era hundar får vistas i en lantlig miljö. Vi har bara 5 stora boxar på pensionatet där alla har tillgång till en egen utegård. Självklart så erbjuds promenader i skog och natur dagligen till alla.Vi har även en stor rastgård som är naturligt berikad då den är delvis i skogsmiljö.


Ni ska alltid kunna känna er trygga när ni lämnar era fyrbenta vänner hos oss.

När du ska lämna din hund hos oss är det viktigt att hunden / hundarna ska känna sig trygga och få lugn och ro på pensionatet.

Därför har vi hämtning / lämnings tider två gånger om dagen

en på morgonen mellan 07:00 - 08:30 och en på kvällen mellan 16:30 - 17:30


När ni lämnar er hund till oss så går vi tillsammans upp med ev. packning och mat men UTAN hunden/hundarna. Detta också för att få en så bra inackordering som möjligt. När vi är klara med att "boa in en av boxarna" så lämnar ni hunden till oss då vi börjar med att gå en liten runda så får de "snusa" in sig pch så behöver inte själva lämnandet bli så dramatiskt för hunden. Vi upplever att detta blir för hunden ett väldigt bra sätt att bli lämnad på.


Under din hunds vistelse hos oss så får den förutom kortare kisserundor även två lite längre promenader, en på förmiddagen samt en på eftermiddagen. Vi stänger ner pensionatet för natten runt 21:30 efter sista rundan och öppnar upp det igen vid 06:30 på morgonen, under hela denna tiden har de även fri tillgång till en egen rastgård.


Skulle du behöva hjälp med pälsvård, kloklippning eller något annat så kan ni läsa mer under ÖVRIGA TJÄNSTER

För Priser läs mer HÄR och för Bokningsvillkor läs mer HÄR

© Copyright. AS Hund Center