OM OSS

Vi bor på västkusten, Halland I en liten by utanför Oskarström tillsammans med våra tre barn Viktor är 17 år, Jonna är 16 år och Loke är 10 år.


Intresset för hundar har väl funnits där mer eller mindre hela tiden men det är först sedan 2008 som det har blivit vårt liv.


Intresset började med Landseer för många år sedan då jag, Matilda sett dessa hundar på nätet. År 2008 köpte vår första Landseer - Ånaryds Irma. Tills dagens datum så har vi haft en Landseerkull I vår kennel och det blir också vår sista. Då vi av olika anledningar inte har kvar den rasen i vår familj.


Då träning och tävling har blivit en stor del I vårt liv så köpte vi även in en Golden Retreiver hane som jag tävladea med I både lydnad och jakt. Insåg på vägen att mitt hjärta klappade väldigt starkt för dessa gyllen pälsar och deras sätt att både vara och arbeta. I dagsläget så har vi 5 stycken Golden retrievrar, varav 4 stycken är från vår egen uppfödning.


I oktober 2017 så uppfyllde vi en utav våra drömmar då vi köpte vår lilla gård ute i Karlstorp och i år 2018 ska vi förverkliga vår andra dröm - Jobba med hund på heltid.


Vi kommer bedriva vår verksamhet i en lantlig miljö och med härliga omgivningar i skog och natur. Vi kommer att  ha olika hundrelaterade verksamheter och vi ser verkligen fram emot att få komma igång.


Vi har även får på gården och tanken är väl att utöka även den flocken under sommaren.

© Copyright. AS Hund Center